Fa ablakok, fa nyílászárók
Facebook
Google+
Youtube
Flickr
Pinterest
Blogger

 
Elérhetőség
Papp Norbert
asztalos mester

2531 Tokod, Beke u. 9.-11.
Telefon, fax: 06 33 468 642
Mobil: 06 20 9383 568
Email: pappnorbert@fa-ablakok.hu

Beltéri ajtók

Nyugodt szívvel kijelenthetjük hogy beltéri ajtajaink az építészet minden stílusában megállja a helyét.

Választékunk igen széles körű, melynek köszönhetően ügyfeleink szabadjára engedhetik fantáziájukat.

Széles kínálatot tudunk nyujtani a Laminált, a Furnéros, a Papírfóliás, a Dekorlemezes, a festett felületű, a Tömör fából készült beltéri ajtók választékában.

Ki tudjuk elégíteni középületek különleges igényét is akár röntgen akár tűz és füstgátló akár vizestéri ajtókra is legyen igény.  Design kialakításunk is széleskörű. Legyen az kisüveges, vázkeretes, teli, szálirány változás, síküveges, fémcsíkos, fal előtt toló vagy akár falban futó beltéri ajtó mi kelégítjük igényeit.

FULL - Egyedi laminált beltéri ajtók katalógus

 

Beltéri ajtók: praktikus és esztétikus!

Beltéri ajtók: praktikus és esztétikus!Gondolt már egy ajtóra úgy, mint az otthona legújabb kiegészítőjére? Az ajtókat általában csak, mint hasznos nyílászárókat említjük meg. Ennyi a funkciójuk a közvélekedés szerint: legyenek biztonságosak és praktikusak.

Természetesen egy beltéri ajtónak ezt is tudnia kell. Az otthon kényelmét és komfortját nem lehet megteremteni megbízhatatlan, huzatos, rosszul záródó vagy nyikorgó nyílászárókkal. De manapság nem véletlenül készülnek beltéri ajtók végtelen sokféle anyagból, színben és mintával. Egy beltéri ajtónál igenis fontos a design is!

Ez azt jelenti, hogy szerves részét képezi a szóban forgó helyiség képének. Egy rosszul megválasztott beltéri ajtó megtörheti a szoba hangulatát, sebet ejthet annak stílusán vagy egyszerűen csak azt vehetjük észre, hogy zavaróan nem illik oda.

Mi tudunk abban segíteni, hogy minden szempontból a legjobb beltéri ajtó kerüljön az otthonába! Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza ki kínálatunkból a minden tekintetben tökéletes beltéri ajtót!

 

A beltéri ajtók kiválasztásának szempontjai

A beltéri ajtók kiválasztásának szempontjaiA beltéri ajtók egyszerre praktikus nyílászárók és stíluselemek is, ezért a kiválasztásuk összetett feladat. Ehhez nyújtunk egy kis segítséget és felvázolunk néhány támpontot, hogy minél tökéletesebb legyen a megvásárolt beltéri ajtó!

Színek és anyagok tekintetében határokat szab a költségvetés, de az is, hogy milyen a belső tér, ahová a beltéri ajtót szánjuk. Meglévő lakás esetében kötöttek a lehetőségek, de például felújításnál még szabadon dönthetünk.

A beltéri ajtókat is több minőségi kategóriába sorolhatjuk, attól függően, hogy milyen anyagokból és milyen technológiával készültek. A beltéri ajtó lehet dekor lemezes, vagy laminált felületű, esetleg festett, tömör fa, illetve fafurnér ajtó is.

A külső jegyek mellett az sem mindegy, hogy a beltéri ajtót hogyan használjuk, tehát befelé vagy kifelé nyílik-e. A beszerelést bízzuk mindig szakemberre, így később sem tapasztalhatunk a rossz beszerelésből adódó hibákat!

Keressen minket bizalommal, és válasszon minőségi beltéri ajtóink közül!

 

Beltéri ajtók irodába is

Beltéri ajtók irodába isA beltéri ajtókra szükség van minden lakásban, de irodában is. Irodájába keres beltéri ajtókat? Nálunk különféle alapanyagokból, változatos stílusban talál és sokféle színben kapható beltéri ajtókat, melyekkel nagyszerűen kiegészítheti az irodát!

Egy irodában mindenképpen szükség van beltéri ajtókra, ha nem is mindenhová, de legalább a tárgyalóknál mindenképpen. Sok munkáltató szorgalmazza a nyitott tereket és a közös térben végzett munkát, de szükség van privát terekre is ahhoz, hogy egy fontos beszélgetést, megbeszélést, tárgyalást zavartalanul és eredményesen lebonyolítsunk. Ebben vannak segítségünkre a beltéri ajtók, amelyeket akár üveg betétekkel is ki lehet egészíteni. Beltéri ajtóink közül kiválaszthatja azt a darabot, ami tökéletesen illik az iroda hangulatához, berendezéséhez és kiegészíti az adott tér stílusát is. Válogasson kedvező áron kapható, színvonalas nyílászáróink közül és rendelje meg tőlünk új beltéri ajtóit!

Bővebb információért keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

 

Álomszép beltéri ajtók

Álomszép beltéri ajtók Az otthonunkban harmóniára, teljességre törekszünk, ennek érdekében pedig minden berendezési elemet, bútort és kiegészítőt igyekszünk gondosan kiválasztani. Nem jelentenek kivételt ezalól a beltéri ajtók sem. Mindenkinek lehetnek álomszép beltéri ajtói, egyszerűen csak ki kell választani termékeink közül, ami tetszik, és Ön is változtathat otthonán, annak belső terein.

Az általunk forgalmazott beltéri ajtók valódi fából készülnek, az anyaguk lehet eredetei borovi fenyő, tölgy, luc, vörös fenyő vagy meranti, de akár cseresznye és bükk is. Különleges beltéri ajtók születnek az egyedi színekben és mintákban tündöklő faanyagokból, amik nem csupán nagyon szépek, de tartósak is. Utánozhatatlanul képesek megteremteni minden helyiségben a természetességet és harmóniát, minimális karbantartással pedig sokáig élvezheti ezeknek a nyílászáróknak a jelenlétét.

Válasszon olyat, ami megfelel az ízlésének, és használjon álomszép beltéri ajtókat otthonában! Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és rendeljen bizalommal termékeinkből!

 

Beltéri ajtók változatos külső borítással!

Igazán minőségi beltéri ajtókra vágyik? Szeretne olyan nyílászárókat használni, amikben egyszerre testesül meg a szépség és a tartósság? Nem lehetetlen ilyen ajtókat találni! Keressen meg minket bizalommal, mert többféle alapanyagból és változatos borítással készült, gazdag színválasztékban kapható beltéri ajtókkal várunk minden kedves érdeklődőt!

A beltéri ajtók között különösen ellenálló felülettel rendelkeznek a CPL borítású nyílászárók, amik tartósságukat a gyártási eljárás során alkalmazott nagy nyomásnak és magas hőmérsékletnek köszönhetik. Sokáig képesek kivédeni a különféle mechanikai hatásokat anélkül, hogy bármilyen nyom maradna a felületükön.

Természetes hatásra vágyik? Nézzen szét a furnérlemezes beltéri ajtók között, amik olyan fafajták mintáival és árnyalataival készülnek, mint amilyen a dió, a kőris, a körte, vagy a fenyő. A RAL színskála alapján elérhető árnyalatok között is válogathat, és rendelhet olyan beltéri ajtót, ami külsőre is megfelel ízlésének.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és újítsa meg otthonát minőségi beltéri ajtókkal!


Beltéri ajtók


Telefon:06 20 9383 568
E-mail:pappnorbert@fa-ablakok.hu