Fa ablakok, fa nyílászárók
Facebook
Youtube
Pinterest
Blogger

 
Elérhetőség
Papp Norbert
asztalos mester

2531 Tokod, Beke u. 9.-11.
Telefon, fax: 06 33 468 642
Mobil: 06 20 9383 568
Email: pappnorbert@fa-ablakok.hu

Beltéri ajtók

Nyugodt szívvel kijelenthetjük hogy beltéri ajtajaink az építészet minden stílusában megállja a helyét.

Választékunk igen széles körű, melynek köszönhetően ügyfeleink szabadjára engedhetik fantáziájukat.

Széles kínálatot tudunk nyujtani a Laminált, a Furnéros, a Papírfóliás, a Dekorlemezes, a festett felületű, a Tömör fából készült beltéri ajtók választékában.

Ki tudjuk elégíteni középületek különleges igényét is akár röntgen akár tűz és füstgátló akár vizestéri ajtókra is legyen igény.  Design kialakításunk is széleskörű. Legyen az kisüveges, vázkeretes, teli, szálirány változás, síküveges, fémcsíkos, fal előtt toló vagy akár falban futó beltéri ajtó mi kelégítjük igényeit.

FULL - Egyedi laminált beltéri ajtók katalógus

 

A tükrös beltéri ajtó: üveg, de mégsem az

beltéri ajtókbeltéri ajtóknak sokféle típusa létezik már, a klasszikustól a rendhagyóbb, díszesebb változatokig. Egy tükörrel kiegészített modell például nem csupán egyedibb, de praktikus megoldást is nyújt. A termékeink között ilyen, tükrös beltéri ajtók is elérhetőek.

Miért választana valaki tükörrel kiegészített beltéri ajtót? Először is az üvegezett ajtókkal szemben a tükör nem enged belátást, tehát nem akadályozza a szobában tartózkodókat a privát szféra megőrzésében. Ugyanakkor nem egy unalmas ajtólappal kell szembenézni minden nap, hanem egy olyannal, ami nincsen minden lakásban. A tükörnek pedig megvan az az előnye, hogy optikailag nagyobbnak mutatja a teret, tehát kisebb alapterületű szobákhoz praktikus megoldás. Ezen túl helyettesíti a fali tükröket is, csak egy pillantás az ajtó tükrébe, és máris lehet indulni! Egy ilyen beltéri ajtóval már nem kell külön fali tükörre vagy előszoba tükörre is költeni, és több szabad felület marad a falakon!

Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és ismerje meg a beltéri ajtó kínálatunkat, köztük a tükrökkel kiegészített modelljeinket is!

 

 

Miért fontos, hogy milyen beltéri ajtót választ szállodájába?

beltéri ajtók Amikor az ember szállodában alszik, akár munka, akár nyaralás vagy pihenés céljából, minden esetben fontos, hogy megfelelően ki tudja magát pihenni. Ebben óriási szerepet játszanak a nyílászárók, hiszen az ablakok a kívülről, míg a beltéri ajtók pedig a folyosókról beszűrődő zajokat tompítják.

A szállodán belül az egyes szobákat általában beltéri ajtók választják el a folyosótól. Ezért fontos, hogy olyan nyílászárók kerüljenek beépítésre, amelyek jól hangszigetelnek, hogy a vendégek ne zavarják egymás nyugalmát. Természetesen egy szálloda esetében nem szabad megfeledkezni az igényes megjelenésről sem, ezért olyan modelleket érdemes választani, amik illeszkednek az épület belsejének és a szobáknak a kialakításához, stílusához.

Amennyiben szállodához keres új beltéri ajtókat, forduljon hozzánk bizalommal! Kínálatunkban csak megbízható, hosszú élettartamú, strapabíró termékeket talál, amelyekkel elégedett lesz Ön is és vendégei is. Beltéri ajtók nagy választékával és kedvező árakkal várjuk!

 

 

Mire figyeljen beltéri ajtó kiválasztáskor?

beltéri ajtókVitathatatlan, hogy manapság hatalmas kínálat áll rendelkezésre a beltéri ajtókból. Mivel ezeket a nyílászárókat nem szokás évente cserélni, ezért nagyon fontos, hogy alaposan átgondolja a vevő, hogy pontosan milyen terméket fog választani. Ha a beépítés után rövid időn belül tudatosul a vásárlóban, hogy mégsem az igényeinek megfelelő beltéri ajtót vette meg, az igen kellemetlen helyzetet teremt, főleg anyagi szempontból, hiszen az új nyílászáró megvásárlása, illetve a csere igencsak költséges.

Ahhoz, hogy ezt a szituációt, illetve a jelentős kiadásokat elkerülje, tegye fel magában a kérdést vásárlás előtt, hogy tulajdonképpen mit vár el a beltéri ajtóktól? Egyszerű nyílászáróként tekint rá, vagy ennél többet szeretne kapni a megvásárolni kívánt ajtótól? Ha a vásárlónál inkább a funkcionalitás dominál, akkor a legideálisabb, ha színben és stílusban harmonizálnak a beltéri ajtók a helyiség többi elemével. Így a nyílászáró tökéletesen beleolvad a környezetbe, szinte észrevehetetlenül szolgálja ki az ingatlanban élőket. Ha azonban a vevő többet lát bele a beltéri ajtóba, vagyis nemcsak nyílászáróként tekint rá, hanem a lakás különleges berendezési tárgyaként is, érdemes egyedi megoldásban gondolkodni és nagyobb figyelmet szentelni az esztétikumnak is.  

Ha ezt a legfontosabb kérdést letisztázta magában, ezután könnyedén hozhat jó döntést a beltéri ajtó kiválasztásakor! A nyílászáró megvásárlásához vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Hová ajánlott, és hová nem szükséges a beltéri ajtó?

beltéri ajtókMinden lakásban és házban vannak nyílászárók, de természetesen nem mindenhol ugyanolyanokat találunk. Beltéri ajtókat sok helyen használnak, de akad olyan hely is, ahol ezeknek az ajtóknak a használatát minimalizálják. Mikor indokolt a beltéri ajtók használata, hol nincs rá szükség minden áron?

Természetesen mindenki maga dönti el, hogy hol szeretne ajtókat meghagyni vagy éppen kivenni azokat, de ajánlott figyelembe venni, hol előnyös a használatuk.

A beltéri ajtók nem spórolhatók le például a fürdőszobáról. Ajtó nélkül kellemetlen lenne fürdeni és készülődni, szükség van arra, hogy bezárkózzunk és intim teret hozzunk létre egy kis időre. Ugyanúgy elengedhetetlen a beltéri ajtó a kamra esetében, ahol pedig az ideális, hűvös hőmérséklet megtartása miatt szükséges. Ám más a helyzet, ha egyterű lakásról van szó. Itt az ajtóknak nincs helyük, a nappali, konyha, de akár a hálószoba is alkothat együtt egy nagy, tágas és világos helyiséget.

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, ha megbízható és stílusos beltéri ajtókkal szeretné elválasztani a tereket otthonában!

 

Beltéri ajtók: praktikus és esztétikus!

Beltéri ajtók: praktikus és esztétikus!Gondolt már egy ajtóra úgy, mint az otthona legújabb kiegészítőjére? Az ajtókat általában csak, mint hasznos nyílászárókat említjük meg. Ennyi a funkciójuk a közvélekedés szerint: legyenek biztonságosak és praktikusak.

Természetesen egy beltéri ajtónak ezt is tudnia kell. Az otthon kényelmét és komfortját nem lehet megteremteni megbízhatatlan, huzatos, rosszul záródó vagy nyikorgó nyílászárókkal. De manapság nem véletlenül készülnek beltéri ajtók végtelen sokféle anyagból, színben és mintával. Egy beltéri ajtónál igenis fontos a design is!

Ez azt jelenti, hogy szerves részét képezi a szóban forgó helyiség képének. Egy rosszul megválasztott beltéri ajtó megtörheti a szoba hangulatát, sebet ejthet annak stílusán vagy egyszerűen csak azt vehetjük észre, hogy zavaróan nem illik oda.

Mi tudunk abban segíteni, hogy minden szempontból a legjobb beltéri ajtó kerüljön az otthonába! Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza ki kínálatunkból a minden tekintetben tökéletes beltéri ajtót!

 

A beltéri ajtók kiválasztásának szempontjai

A beltéri ajtók kiválasztásának szempontjaiA beltéri ajtók egyszerre praktikus nyílászárók és stíluselemek is, ezért a kiválasztásuk összetett feladat. Ehhez nyújtunk egy kis segítséget és felvázolunk néhány támpontot, hogy minél tökéletesebb legyen a megvásárolt beltéri ajtó!

Színek és anyagok tekintetében határokat szab a költségvetés, de az is, hogy milyen a belső tér, ahová a beltéri ajtót szánjuk. Meglévő lakás esetében kötöttek a lehetőségek, de például felújításnál még szabadon dönthetünk.

A beltéri ajtókat is több minőségi kategóriába sorolhatjuk, attól függően, hogy milyen anyagokból és milyen technológiával készültek. A beltéri ajtó lehet dekor lemezes, vagy laminált felületű, esetleg festett, tömör fa, illetve fafurnér ajtó is.

A külső jegyek mellett az sem mindegy, hogy a beltéri ajtót hogyan használjuk, tehát befelé vagy kifelé nyílik-e. A beszerelést bízzuk mindig szakemberre, így később sem tapasztalhatunk a rossz beszerelésből adódó hibákat!

Keressen minket bizalommal, és válasszon minőségi beltéri ajtóink közül!

 

Beltéri ajtók irodába is

Beltéri ajtók irodába isA beltéri ajtókra szükség van minden lakásban, de irodában is. Irodájába keres beltéri ajtókat? Nálunk különféle alapanyagokból, változatos stílusban talál és sokféle színben kapható beltéri ajtókat, melyekkel nagyszerűen kiegészítheti az irodát!

Egy irodában mindenképpen szükség van beltéri ajtókra, ha nem is mindenhová, de legalább a tárgyalóknál mindenképpen. Sok munkáltató szorgalmazza a nyitott tereket és a közös térben végzett munkát, de szükség van privát terekre is ahhoz, hogy egy fontos beszélgetést, megbeszélést, tárgyalást zavartalanul és eredményesen lebonyolítsunk. Ebben vannak segítségünkre a beltéri ajtók, amelyeket akár üveg betétekkel is ki lehet egészíteni. Beltéri ajtóink közül kiválaszthatja azt a darabot, ami tökéletesen illik az iroda hangulatához, berendezéséhez és kiegészíti az adott tér stílusát is. Válogasson kedvező áron kapható, színvonalas nyílászáróink közül és rendelje meg tőlünk új beltéri ajtóit!

Bővebb információért keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

 

Álomszép beltéri ajtók

Álomszép beltéri ajtók Az otthonunkban harmóniára, teljességre törekszünk, ennek érdekében pedig minden berendezési elemet, bútort és kiegészítőt igyekszünk gondosan kiválasztani. Nem jelentenek kivételt ezalól a beltéri ajtók sem. Mindenkinek lehetnek álomszép beltéri ajtói, egyszerűen csak ki kell választani termékeink közül, ami tetszik, és Ön is változtathat otthonán, annak belső terein.

Az általunk forgalmazott beltéri ajtók valódi fából készülnek, az anyaguk lehet eredetei borovi fenyő, tölgy, luc, vörös fenyő vagy meranti, de akár cseresznye és bükk is. Különleges beltéri ajtók születnek az egyedi színekben és mintákban tündöklő faanyagokból, amik nem csupán nagyon szépek, de tartósak is. Utánozhatatlanul képesek megteremteni minden helyiségben a természetességet és harmóniát, minimális karbantartással pedig sokáig élvezheti ezeknek a nyílászáróknak a jelenlétét.

Válasszon olyat, ami megfelel az ízlésének, és használjon álomszép beltéri ajtókat otthonában! Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és rendeljen bizalommal termékeinkből!

 

Beltéri ajtók változatos külső borítással!

Igazán minőségi beltéri ajtókra vágyik? Szeretne olyan nyílászárókat használni, amikben egyszerre testesül meg a szépség és a tartósság? Nem lehetetlen ilyen ajtókat találni! Keressen meg minket bizalommal, mert többféle alapanyagból és változatos borítással készült, gazdag színválasztékban kapható beltéri ajtókkal várunk minden kedves érdeklődőt!

A beltéri ajtók között különösen ellenálló felülettel rendelkeznek a CPL borítású nyílászárók, amik tartósságukat a gyártási eljárás során alkalmazott nagy nyomásnak és magas hőmérsékletnek köszönhetik. Sokáig képesek kivédeni a különféle mechanikai hatásokat anélkül, hogy bármilyen nyom maradna a felületükön.

Természetes hatásra vágyik? Nézzen szét a furnérlemezes beltéri ajtók között, amik olyan fafajták mintáival és árnyalataival készülnek, mint amilyen a dió, a kőris, a körte, vagy a fenyő. A RAL színskála alapján elérhető árnyalatok között is válogathat, és rendelhet olyan beltéri ajtót, ami külsőre is megfelel ízlésének.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és újítsa meg otthonát minőségi beltéri ajtókkal!


Beltéri ajtók


Telefon:06 20 9383 568
E-mail:pappnorbert@fa-ablakok.hu