Fa bejárati ajtó
Facebook
Youtube
Pinterest
Blogger

 
Elérhetőség
Papp Norbert
asztalos mester

2531 Tokod, Beke u. 9.-11.
Telefon, fax: 06 33 468 642
Mobil: 06 20 9383 568
Email: pappnorbert@fa-ablakok.hu

Fa bejárati ajtó

Minőségi fa bejárati ajtók minden igény szerint. Kérjen ajánlatot Ön is!
 

Fa bejárati ajtó

Fa bejárati ajtó referencia képtár>>

Fa bejárati ajtó kiválasztásánál nyitásmód, alapanyag szerint kináljuk nyilászáróinkat.

Nyitásmód szerint:

 

 • nyíló
 • felül világító
 • oldalt világító

 

Fa bejárati ajtó alapanyag szerint:

 

 • rétegragasztott hossztoldott borovi fenyő
 • rétegragasztott toldásmentes borovi fenyő
 • rétegragasztott hossztoldott luc fenyő
 • rétegragasztott toldásmentes luc fenyő
 • rétegragasztott hossztoldott vörös fenyő
 • rétegragasztott toldásmentes vörös fenyő
 • rétegragasztott hossztoldott meranti
 • rétegragasztott toldásmentes meranti
 • rétegragasztott hossztoldott tölgy
 • rétegragasztott toldásmentes tölgy

ÜVEGEZÉS
Fa bejárati ajtókat, nyílászárókat igény szerint különböző hőszigetelő képességű üveggel tudjuk ellátni. Lehetőség van hangszigetelt, biztonsági, reflexiós, katedrál üvegezésre is.

VASALAT
Fa nyílászáróinkat, bejárati ajtókat Gretsch-Unitas (G-U) biztonsági vasalatrendszerrel szereljük. A termék színéhez illő kilincseket telephelyünkön ajánlunk.

FELÜLETKEZELÉS
Minden kültéri nyílászárónkat, fa bejárati ajtónkat merítő alapozással látunk el, ami biztosítja a fa teljes védelmét a gombásodás és rovarkárok ellen. Az alapozás után két fedőréteget hordunk fel, mely után kialakul a végleges szín és védelem.

 

A fa bejárati ajtóknak nincsen párja!

 fa bejárati ajtókNagyon sokan előnyben részesítik otthonukban az egyedi megoldásokat, hiszen így olyan helyen élhetnek, ami valóban az ő ízlésüket tükrözi és minden szempontból megfelel az igényeiknek. Szerencsére ma már szinte mindenből lehet egyedit készíttetni, de egy fa bejárati ajtó már önmagában is különlegessé varázsolja az ingatlan külső megjelenését. 

A fa bejárati ajtók megőrzik a fa eredeti szépségét, az erezet mintázatát. Minden darab teljesen más és megismételhetetlen, hiszen nincs két egyforma alapanyag. Ennek köszönhetően otthona már kívülről is egyedi megjelenésű lehet, ugyanakkor ezek a nyílászárók más szempontokból is előnyösek. Kiváló hő- és hangszigetelési képességüknek köszönhetően komfortosabbá varázsolják a belső teret, elősegítik a kellemes belső hőmérséklet megőrzését.

Ha szeretné kihasználni a fa bejárati ajtók nyújtotta előnyöket, a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk nagy választékban kínál ilyen nyílászárókat! Tekintse meg termékeinket, és forduljon bizalommal munkatársainkhoz, ha kérdése van! 

Váltson még a nagy hidegek előtt fa bejárati ajtóra!

fa bejárati ajtók Télen, a nagy hidegek jelentős kiadásokat eredményezhetnek a háztartásokban, különösen akkor, ha az adott ingatlan nem rendelkezik megfelelően szigetelő nyílászárókkal. Éppen ezért még a fagypont körüli hőmérséklet beállta előtt érdemes ellenőrizni az ablakok, ajtók állapotát, és ha valamelyikkel gond van, mihamarabb lecserélni azt. Ha Önnek új bejárati ajtóra lenne szüksége, válassza a fából készült nyílászárókat!

Mivel a bejárati ajtó az egyik legnagyobb nyílászáró felület, ahol a legtöbb hő távozhat, minél hamarabb ajánlott váltani egy megbízhatóbb szigetelőképességgel rendelkező nyílászáróra. A fa bejárati ajtók fontos szerepet játszanak majd abban, hogy a fűtéssel kapcsolatos kiadásokat csökkentse.

Mindemellett a fa bejárati ajtók természetességüknek köszönhetően rendkívül esztétikusak, már otthona bejárata is melegséget, barátságos hangulatot áraszthat.

Váltson Ön is a nagyobb hidegek előtt fa bejárati ajtóra: rendelje meg tőlünk megbízható, dekoratív nyílászáróját, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Miért érdemes fa bejárati ajtót választanunk?

bejárati ajtóAmikor a fa bejárati ajtókra gondolunk, akkor sokunknak azok a tipikus régi és rosszul záródó ajtók sejlenek fel, melyek már csak a régebbi házakban találhatóak meg. Viszont a modern fa bejárati ajtóknál keresve sem találhatunk jobbat, ha a komfort, a biztonság és a küllem egyformán számít.

A fa bejárati ajtók hatalmas előnye a biztonság, amit a több ponton záródó szerkezet garantál. Mindemellett tömör anyagúak, így igencsak nehéz dolga van annak, aki szeretne átjutni ezeken a bejárati ajtókon. A modern fa bejárati ajtók kiválóan szigetelnek, így sokat spórolhatunk a téli fűtésszámlán, valamint a huzatot is elfelejthetjük. Végül, de nem utolsó sorban a küllem az a tényező, amiben verhetetlenek a fa bejárati ajtók, hiszen számos árnyalatban kaphatóak és stílusos megjelenésük nagyban hozzá járul lakásunk összképéhez.

Vásároljon tőlünk fa bejárati ajtókat! Élvezze a minőség és az exkluzív megjelenés minden előnyét! Ha kérdése adódna termékeinkkel kapcsolatban, keressen fel minket feltüntetett elérhetőségeinken!


Fa bejárati ajtók


Telefon:06 20 9383 568
E-mail:pappnorbert@fa-ablakok.hu