Fa beltéri ajtó
Facebook
Youtube
Pinterest
Blogger

 
Elérhetőség
Papp Norbert
asztalos mester

2531 Tokod, Beke u. 9.-11.
Telefon, fax: 06 33 468 642
Mobil: 06 20 9383 568
Email: pappnorbert@fa-ablakok.hu

Fa beltéri ajtó

 

Minőségi fa beltéri ajtók széles választéka, tekintse meg kínálatunkat!
 

Fa beltéri ajtó

Fa beltéri ajtó referencia képtár>>

Fa beltéri ajtó kiválasztásánál nyitásmód, alapanyag szerint kináljuk beltéri nyilászáróinkat.

Nyitásmód szerint:

 

 • nyíló
 • felül világító
 • oldalt világító

 

Fa beltéri ajtó alapanyag szerint:

 

 • rétegragasztott hossztoldott borovi fenyő
 • rétegragasztott toldásmentes borovi fenyő
 • rétegragasztott hossztoldott luc fenyő
 • rétegragasztott toldásmentes luc fenyő
 • rétegragasztott hossztoldott vörös fenyő
 • rétegragasztott toldásmentes vörös fenyő
 • rétegragasztott hossztoldott meranti
 • rétegragasztott toldásmentes meranti
 • rétegragasztott hossztoldott tölgy
 • rétegragasztott toldásmentes tölgy
 • furnérozott ( fenyő, tölgy, bükk, cseresznye, meranti)
 • mart MDF bármilyen RAL színnel festve

ÜVEGEZÉS
Fa beltéri ajtókat, nyílászárókat igény szerint különböző hőszigetelő képességű üveggel tudjuk ellátni. Lehetőség van a beltéri ajtók hangszigetelt, biztonsági, reflexiós, katedrál üvegezésre is.

VASALAT
Fa nyílászáróinkat, beltéri ajtókat Gretsch-Unitas (G-U) biztonsági vasalatrendszerrel szereljük. A beltéri ajtó színéhez illő kilincseket telephelyünkön ajánlunk.

 

Miért használjon az irodában fa beltéri ajtót?

Az iroda egyszerre jelenti a munka helyszínét és az ügyfelek, partnerekkel való találkozás terepét is. Fontos olyannak megteremteni a környezetet, ami minden elvárásnak eleget tesz: egyszerre dekoratív, alkalmas a vendégfogadásra is, de ugyanakkor ideális környezet az elmélyült munkához is. A fa beltéri ajtók képesek megfelelni ezeknek az összetett elvárásoknak is. Egy fa beltéri ajtó különleges nyílászáró tud lenni, mert természetes anyaga szép és egyedi felületet képez az irodában. Jól illik natúr, vagy festett változatban is bármilyen irodához, és igény szerint díszíthető üvegezéssel is.

A beltéri ajtók eleget tesznek a minőséggel kapcsolatos elvárásoknak is. Nem mennek tönkre egyhamar, hosszú élettartammal rendelkeznek. Ugyan kicsivel több karbantartást, illetve ápolást igényelnek a természetes alapanyaguk miatt, mint más nyílászárók, de ez az idő kifizetődik, mert annál tovább maradnak szépek és strapabíróak.

Amennyiben fa beltéri ajtókat szeretne vásárolni az irodájába, keressen minket bizalommal! Cégünket a weboldalon található elérhetőségeink egyikén tudja elérni!


A tökéletes beltéri ajtó kiválasztása

Fa ajtó

Mikor otthonunk megtervezésébe fogunk, sosem gondolnánk, mekkora feladatba vágtunk. Legyen szó átalakításról, felújításról vagy teljesen az alapoktól való felépítésről, nem lesz könnyű dolgunk. A legapróbb részletekig mindent meg kell tervezni, és a lehető legjobb kivitelezőt megtalálni álmaink megvalósításához.

Az egyik fő komponens ebben a feladatban a tökéletes beltéri ajtó kiválasztása. Napjainkban előnyök tekintetében a fa beltéri ajtó jár az élen. A fa természetes alapanyag, mely lélegzik, ezáltal tarthatóbb és időt állóbb más anyagokkal szemben, emellett roppant könnyen alakítható és kombinálható.

A fa beltéri ajtók legnagyobb előnye tehát, hogy tökéletesen egyénre szabhatóak, így mindenképpen megfelelnek elvárásaiknak. Színben és anyagban nincs korlát, így csakis fantáziánkra van bízva, hogy milyen kivitelben szeretnénk otthonunkban látni.

Ha Ön is szeretne egyedi és minőségi beltéri ajtót, forduljon hozzánk bizalommal! Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

 

Milyen szempontok alapján válasszunk beltéri ajtót?

Milyen szempontok alapján válasszunk beltéri ajtót?Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különlegesen kivitelezett, kiváló hőszigetelési képességekkel ellátott beltéri ajtók. Ha felújításba szeretne kezdeni, és a megfelelő beltéri ajtót keresi, íme, pár tipp, hogy milyen szempontok alapján érdemes választani:

 • Kivitelezés – A mai konstrukciók közül a legelőnyösebb választást a fa beltéri ajtók kínálják, hiszen ezek amellett, hogy időtállóak, könnyedén alakíthatóak is, így személyre szabhatóak és attraktívabb megoldások is kivitelezhetőek.
 • Minőség – A fa beltéri ajtók között is számtalan verzió létezik, hiszen megannyi fából készülhetnek. Érdemes puhább fát választani beltéri ajtónak, míg az időjárási viszontagságokkal közvetlenül érintkezők esetében a keményebb fák felé fordulni.
 • Alakíthatóság – Minden lakás más és más, így az ajtóvájatok mérete is eltérő lehet. Érdemes tehát olyan szolgáltatót választani, ahol vállalnak egyedi méretre vágást, vagy a kínálatban többféle ajtó méret megtalálható.

Ha Ön is ezek alapján keres minőségi fa beltéri ajtót, tekintse meg ajánlatainkat, és keressen minket bizalommal!

 

Könnyen tisztán tartható nyílászáró? Laminált felületű fa beltéri ajtó!

Könnyen tisztán tartható nyílászáró? Laminált felületű fa beltéri ajtó! Mivel a higiénia nagyon fontos a mindennapokban, természetes, hogy az emberek elsősorban olyan berendezéseket és kiegészítő elemeket keresnek ingatlanjaikba, melyek könnyedén tisztán tarthatók. Nincs is kiábrándítóbb egy poros ablakkeretnél vagy maszatos beltéri ajtónál. Ha ezzel kapcsolatban valóban egyszerű megoldást keres, válassza laminált felületű fa beltéri ajtókat!

A laminált felületű fa beltéri ajtókat tökéletesen tisztán lehet tartani, különböző speciális vegyszerek használata nélkül, így mindig tisztaság várhatja otthon és elfelejtheti a maszatos, poros nyílászárók látványát. A laminált felületű fa beltéri ajtók emellett igen látványosak is, a fa alapanyag természetessége bármelyik lakberendezési stílushoz illik, otthonos és harmóniát teremt.

Tapasztalja meg Ön is a laminált felületű fa beltéri ajtók minden előnyét, nézzen körül nálunk, és bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal elérhetőségeink egyikén!

 

Fa beltéri ajtó – a tökéletes megoldás minden szempontból

Fa beltéri ajtó – a tökéletes megoldás minden szempontbólOtthonunk kialakítása során kiemelt figyelmet érdemes fordítani arra, hogy minden az ízlésünknek, igényeinknek megfelelő legyen, és úgy nézzen ki, ahogy megálmodtuk. Emellett persze fontos az is, hogy minden maximálisan jól végezze a feladatát, hiszen amikor valami nem működik jól, az bosszantó és kellemetlen. A beltéri nyílászárókat tekintve, ha fa beltéri ajtót választunk, azzal biztosan jól járunk, hiszen számtalan előnyre teszünk szert!

A fa beltéri ajtók nem csak gyönyörűek és egyediek, hanem nagyon jó a hő- és hangszigetelő képességük is. Ez fontos szempont, hiszen egy családon belül sem feltétlen egyeznek meg a pihenési szokások, ám egy jól szigetelő ajtó mögött senkit sem zavar, ha kint zajlik az élet! Másik fontos előnyük a természetességük. Ha természetes anyagokkal vesszük körbe magunkat, az jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt, és még látványos is.

Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza fa beltéri ajtóinkat! Ha további kérdése van, bátran tegye fel munkatársainknak elérhetőségeinken!


Fa beltéri ajtók


Telefon:06 20 9383 568
E-mail:pappnorbert@fa-ablakok.hu