Fa erkélyajtó
Facebook
Youtube
Pinterest
Blogger

 
Elérhetőség
Papp Norbert
asztalos mester

2531 Tokod, Beke u. 9.-11.
Telefon, fax: 06 33 468 642
Mobil: 06 20 9383 568
Email: pappnorbert@fa-ablakok.hu

Fa erkélyajtó

Minőségi, színvonalas fa erkélyajtó minden igény szerint
 

 

Fa erkélyajtó

Fa erkélyajtó referencia képtár>>

Fa erkélyajtó kiválasztásánál nyitásmód, alapanyag szerint kináljuk nyilászáróinkat.

Erkélyajtó nyitásmód szerint:

 • fix
 • bukó
 • nyíló
 • bukó-nyíló
 • bukó-toló
 • emelő-toló

Erkélyajtó alapanyag szerint:

 • rétegragasztott hossztoldott borovi fenyő
 • rétegragasztott toldásmentes borovi fenyő
 • rétegragasztott hossztoldott luc fenyő
 • rétegragasztott toldásmentes luc fenyő
 • rétegragasztott hossztoldott vörös fenyő
 • rétegragasztott toldásmentes vörös fenyő
 • rétegragasztott hossztoldott meranti
 • rétegragasztott toldásmentes meranti
 • rétegragasztott hossztoldott tölgy
 • rétegragasztott toldásmentes tölgy

ÜVEGEZÉS
Fa erkélyajtókat, nyílászárókat igény szerint különböző hőszigetelő képességű üveggel tudjuk ellátni. Lehetőség van hangszigetelt, biztonsági, reflexiós, katedrál üvegezésre is.

VASALAT
Fa nyílászáróinkat, erkély ajtókat Gretsch-Unitas (G-U) biztonsági vasalatrendszerrel szereljük. A kiválasztott erkélyajtó színéhez illő kilincseket telephelyünkön ajánlunk.

FELÜLETKEZELÉS
Minden erkélyajtót, fa kültéri nyílászárónkat, merítő alapozással látunk el, ami biztosítja a fa teljes védelmét a gombásodás és rovarkárok ellen. Az alapozás után két fedőréteget hordunk fel, mely után kialakul a végleges szín és védelem.

 

Valódi fából készült erkélyajtókkal egyedibb és időtállóbb nyílászárókat tud használni!

Új nyílászáró kell az erkélyre, mert a régi már nem tud jól teljesíteni? Válasszon valódi fából készült erkélyajtót, amit mi kedvező áron elkészítünk Önnek!

A fa erkélyajtók nemcsak szebbek, de tartósabbak is, mint más alapanyagból készült nyílászárók, ráadásul a természetes faanyagnak köszönhetően egyediek is. Többféle fenyőből és tölgyből válogathatnak ügyfeleink és még az erkélyajtó típusát is meghatározhatják. Ennek köszönhetően egy teljesen az igényekhez szabott nyílászárót szállítunk le a megrendelőnek.

A megrendelt erkélyajtót beépítjük, gondoskodunk az üvegről, a vasalatról és a felületkezelésről is, egészen az utolsó simításokig. Rendeljen valódi fenyőfából, illetve tölgyből készített ajtót az erkélyre, és használjon olyan nyílászárót, ami igényre szabottan készül!

A weboldalunkon található elérhetőségeink bármelyikén fel tudja venni a kapcsolatot kollégáinkkal, és megtenni az első lépéseket a fa erkélyajtó rendelés felé. Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Bízza ránk az erkélyajtót nyaralójában is!

fa erkélyajtóA nyílászáróknak fontos szerepe van minden ingatlanban, azonban a ritkán használt nyaralók, illetve hétvégi házak esetében méltatlanul kevés figyelmet kapnak. Pedig nem lenne szabad ezekről sem megfeledkezni, hiszen itt is fontos a hőszigetelés és a biztonság. Az erkélyajtó az összes többi nyílászáró között a legkritikusabb, hiszen ez az egyik legnagyobb felületű, a bejárati ajtóval szemben mégis kevés figyelmet kap.

Fontos, hogy a választott erkélyajtó kiváló hőszigetelő képességgel bírjon, hiszen ha nyáron sokat tartózkodunk a nyaralóban, nem mindegy, hogy mennyit használjuk a klímát. A fa erkélyajtó ebből a szempontból nagyon jó választás, ráadásul használatával az ingatlan kevésbé van kitéve a penészesedésnek, mint a műanyag nyílászárók esetében. Elsődleges szempont kell, hogy legyen a biztonság is. Mivel a nyaralóban nem leszünk mindig ott, olyan erkélyajtót kell választani, ami megfelelő védelmet nyújt az ingatlannak.

Ha kérdése lenne fa erkélyajtóinkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Termékeinkkel csak jól járhat, hiszen nálunk a legfontosabb szempont a megbízhatóság!

 

Amit a fa erkélyajtókról tudni érdemes

Amit a fa erkélyajtókról tudni érdemesNapjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az erkélyes kialakítások. Egyfelől praktikus kiegészítései az otthonoknak, másfelől esztétikai hatásuk sem elhanyagolható tény. Azonban, mint minden, a külső környezeti hatásokkal érintkező felület, az erkélyajtó is minőségi kialakítást igényel!

Napjaink egyik legnépszerűbb nyílászáró alapanyaga a fa. A fa erkélyajtók kiváló szigetelést biztosítanak, esztétikusak, időtállóak és remekül személyre szabhatóak. Nyílási irányuk szabályozható, így akár toló, vagy bukó kivitelű is lehet, attól függően, hogy az adott helyiségbe melyik megoldás bizonyul praktikusabbnak. Egy kisebb méretekkel rendelkező helyiségnél az erkélyajtó kialakításánál ideálisabb a tolós megoldást választani, míg a nagyobb tér esetében bármelyik alkalmazható.

A fa erkélyajtók esetében sem mindegy azonban az alapanyag! Fontos, hogy minőségi fából készüljenek a nyílászárók, és megbízható forrásból származzanak! Ha Ön is ilyen fa erkélyajtót szeretne otthonába, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Ajánlatkérés, segítség fa erkélyajtó kiválasztásához:

Papp Norbert asztalos mester
Telefon, fax: 06 33 468 642
Mobil: 06 20 9383 568


Erkély és teraszajtók

Ha sajátos, egyedi készítésű erkély és teraszajtókat keres jó helyen jár nálunk. Munkáinkat a minőség és a színvonalas kialakítás jellemzi, mindez a megrendelő igényei szerint.
Telefon:06 20 9383 568
E-mail:pappnorbert@fa-ablakok.hu