Garázskapu
Facebook
Google+
Youtube
Flickr
Pinterest
Blogger

 
Elérhetőség
Papp Norbert
asztalos mester

2531 Tokod, Beke u. 9.-11.
Telefon, fax: 06 33 468 642
Mobil: 06 20 9383 568
Email: pappnorbert@fa-ablakok.hu

Garázskapu

 Egyedi garázskapu: Biztonság és design

 

Aegyedi garáuskapuz egyedi megoldások néha sokkal előnyösebbek, mint az, ha elfogadjuk a hagyományosat, a megszokottat, a tucat dolgokat. Egyedinek lenni azt jelenti, hogy nem elégszünk meg a kompromisszumokkal, és száz százalékosan a saját igényeinket, vágyainkat tartjuk szem előtt. Legyen szó öltözködésről, lakberendezésről vagy éppen egy egyszerű garázskapuról. Igen a garázskapuja is lehet egyedi kivitelezésű, és ha Ön éppen erre vágyik, akkor mi megvalósítjuk Önnek!

A garázskapuja nem csupán új lesz, szép és minőségi darab, de teljes mértékben illeszkedni is fog az Ön igényeihez, a garázsa tulajdonságaihoz. Kiválaszthatja, milyen alapanyagból készüljön az új kapu, milyen vastag legyen, készüljön-e hozzá hangszigetelő vagy hőszigetelő réteg, hogyan és milyen módon lehessen mozgatni stb.

A segítségünkkel elbúcsúzhat azoktól a bosszantó kis hibáktól, javítgatni való részletekről, amelyek eddig megkeserítették az életét. Válassza az egyedi megoldásokat, forduljon hozzánk bizalommal és készíttesse el saját garázskapuját!

 

Garázskapu – ha fontos a biztonság, válassza a minőséget!

Garázskapu – ha fontos a biztonság, válassza a minőséget!Cégünk jártas a minőségi, egyedi garázskapuk gyártásában, a kapukat maximálisan ügyfeleink igényeire szabjuk, minden szempontból. Szerintünk a biztonság ebben az esetben kulcsfontosságú, az autó és a tulajdonos részéről egyaránt.

Napjainkban az autólopás sajnos gyakori, amit csak még jobban elősegít, ha a jármű nincsen megfelelő védelemmel ellátva. Az utcai parkoláshoz természetesen elengedhetetlen egy jó riasztó, azonban ha saját garázst használunk, akkor a legjobb védelmet egy megfelelő fizikai akadály, azaz egy minőségi garázskapu nyújtja.

Az általunk gyártott garázskapuk minőségi anyagokból készülnek, ideálisak autója védelmére. Egy masszív, erős kinézetű garázskapu önmagában már jelentős visszatartó erővel bír, ellentétben silány minőségű társaival, melyek esetében rövidebb élettartamra is számíthat.

Ha szeretné autóját biztonságban tudni, vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk speciális igényeit, egyedi elképzeléseit!

 

Egyedi készítésű garázskapuEgyedi készítésű garázskapuk

Minőség, megbízhatóság, magas élettartam

Ajánlatkérés, segítség garázskapu megrendeléséhez:

Papp Norbert asztalos mester
Telefon, fax: 06 33 468 642
Mobil: 06 20 9383 568


Garázskapuk


Telefon:06 20 9383 568
E-mail:pappnorbert@fa-ablakok.hu