Fa ablakok, fa nyílászárók
Facebook
Youtube
Pinterest
Blogger

 
Elérhetőség
Papp Norbert
asztalos mester

2531 Tokod, Beke u. 9.-11.
Telefon, fax: 06 33 468 642
Mobil: 06 20 9383 568
Email: pappnorbert@fa-ablakok.hu

Műanyag ablakok

Műanyag ablakaink német technólógiával gyártott lengyel termékek.

Miért érdemes a Faab-lak műanyag nyílászáróit választani?

Átlagon felüli terméket kínálunk! Garanciális ügyeink minimálisak. Rövid határidő pontos betartása. A fészertől a passzív házig minden igényt kielégítünk. 8 -féle termék közül választhatnak ügyfeleink. Minden termék német Roto vasalattal van ellátva.
Hoasszan tartó használat.

Széles színválasztékkal rendelkezünk: fa utanzati fóliák, egyedi színek, akár fémhatású színek.

Profiljaink:

Műanyag ablakok

Softline 82 MD

 • 7 légkamra
 • 82 mm beépítési mélység
 • 3 rétegű üvegezés (U=0,5 W/m2K)
 • A osztályú termék.

Manapság egyre jobban kezdenek elterjedni a passzív házak és az alacsony energiafelhasználású házak. A Softline 82 MD-vel az alacsony energiafelhasználás tökéletesen kivitelezhető.

Műanyag ablakok

Thermoline

 • 6 légkamra
 • 83mm beépítési mélység
 • 3 rétegű üvegezés (U=0,5 W/m2K)

Hasonló termék mint a Softline 82 MD mégis más. Magas hő és hangszigeteléssel rendelkezik és ez köszönhető szélesített profiloknak. Speciális acélmerevítéssel rendelkezik.

Műanyag ablakok

Optiline

 • 6 légkamra
 • 74mm beépítési mélység
 • 2 rétegű üvegezés ( U=1,1 W/m2K)

Az Optiline klasszikus kinézetet követi mely belülről magas technikai tartalmat rejt. Optiline tökéletes profil a költségek alacsony tartásához de mégis minőségi termék vásárlásához.

Műanyag ablakok

Prevo

 • 5 légkamra
 • 70mm beépítési mélység
 • 2 rétegű üvegezés (U=1,1 W/m2K)

Prevo termékünk tökéletes választás felújításhoz, nyílászáró cseréhez. Hosszú távú megoldást jelent.

Műanyag ablakok

Perfectline

 • 5 légkamra
 • 70mm beépítési mélység
 • 2 rétegű üvegezés ( U=1,1 W/m2K)
 • A osztály

Perfectline profilunk személyre szabható. Vásárlóink szabadjára engedhetik fantáziájukat. Szögletes, ivelt, esetleg gömbölyű formákat kedveli? Mi megvalósítjük önnek.

Műanyag ablakok

Revento

 • 5 légkamra
 • 70mm beépítési mélység
 • 2 rétegű üvegezés ( U=1,1 W/m2K)
 • A osztály

Revento termékünk szintén ideális meglévő épületek nyílászáró cseréjéhez. Magas technikai tartalommal rendelkezik szolid megjelenése mellett. E termékünknél a minőség és az olcsóság tökéletesen megfér egymás mellett.

Műanyag ablakok

Libris PLUS

 • 6 légkamra
 • 70mm beépítési mélység
 • 2 rétegű üvegezés ( U=1,1 W/m2K)
 • A osztály

E termékünk design kialakitása egyedi megjelenést biztosit akár bel akár kültéren. Emellett zártszelvény helyezkedik el a profilban amely a nyílászáró masszív szerkezetét biztosítja

Műanyag ablakok

Ergono

 • 6 légkamra
 • 90mm beépítési mélység
 • 3 rétegű üvegezés (U=0,5 W/m2K)
 • A osztály

Ergono profilunk az egyik legjobb termékünk. Termékeink közül a legmasszívabbnak bizonyul. Szerkezete tökéletesen megoldja a nedvesség. Korrozió elleni védelemben optimális választás. Hosszú élettartam. Tökéletes választás az energiafelhasználás drasztikus csüökkentésére.

 

Érvek a műanyag ablakok mellett

műanyag ablakok

Nyílászáró választásnál a vásárlónak mindig körültekintőnek kell lennie, hiszen csak így tudja kiválasztani az ideális, elvárásoknak megfelelő ablakot. Az utóbbi években egyre többször választják a műanyag ablakokat, ugyanis minden olyan kritériumnak eleget tesznek, amik felmerülhetnek a nyílászárókkal kapcsolatban. Ezen kívül több érv is szól mellettük, amikkel érdemes tisztában lenni, főként közvetlenül az ablakok beszerzése előtt.

műanyag ablakok hosszú évek után is tökéletesen illeszkednek a keretbe, nem vetemednek, deformálódnak. Ez a tulajdonságuk hozzájárul ahhoz, hogy kiváló hőszigetelőképességgel is rendelkezzenek, így jelentős mértékben csökkenthető az ingatlan fogyasztása a téli és nyári időszakban egyaránt. A műanyag ablakokat könnyű karbantartani, tisztítani, speciális törődést nem igényelnek, így takarításkor rövid idő alatt el lehet távolítani róluk a szennyeződéseket.

Ha ezek az érvek Önt is meggyőzték, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és szerezze be tőlünk műanyag ablakait!

 

A többrétegű üveg előnyei a műanyag ablakok esetében

A minimum két rétegű üvegezéssel ellátott ablak minden újépítésű otthonban alapvető, ma már viszont egyre többen nyúlnak a három réteg felé is. Az általunk forgalmazott valamennyi műanyag ablak két vagy három rétegű üvegezéssel rendelkezik a változó megrendelői igényeknek is eleget téve.

Rengeteg előnye van a több rétegű üvegnek. Az elsődleges, hogy a plusz rétegek még tovább csökkentik a hőveszteséget. A műanyag ablak energiahatékonyságát U értékkel szokás megadni, és minél alacsonyabb az érték, annál több energia spórolható az ablakkal. Míg ez az érték egyetlen réteg üveg esetében ötös, addig a három réteg esetében csupán másfél, ami mondani sem kell, hatalmas javulás.

Hasonlóan kiváló a zajszigetelő képessége is a többrétegű üveggel ellátott műanyag ablaknak. Nyugodt, relaxálásra alkalmas teret hozhat létre egy ilyen nyílászáró beszerelésével, ahol nem zavarják majd az autók és a járókelők hangjai.

Ha további információkat szeretne megtudni a vállalkozásunk által forgalmazott műanyag ablakokról, érdeklődjön bátran elérhetőségeink valamelyikén!

 

 

A műanyag ablakok ápolása és karbantartása

A műanyag ablakok ápolása és karbantartásaA műanyag ablakokat, nyílászárókat sokan kedvelik, hiszen nagyon kedvező az áruk, emellett sok előnyös tulajdonságuknak köszönhetően gondoskodnak a komfortos, biztonságos otthoni környezetről.

Ahhoz, hogy ez sokáig így maradjon, nekünk is gondoskodnunk kell műanyag ablakainkról! Szerencsére ez csupán minimális energiát és időt emészt fel, így az ablakaink is sokáig épek maradnak és mi is elégedettek lehetünk.

A tisztításhoz válasszunk olyan takarítószereket, amelyek nem tartalmaznak maró hatású anyagokat, a makacsabb foltok eltávolítását is szemcsementes súrolószerekkel oldjuk meg. Az ablakkereteken és az üvegen kívül még más is van, ami a műanyag ablakban ápolásra szorul. Ne feledkezzünk meg a szigetelésről és a vasalatokról sem. A szigetelés gumi anyagát glicerines ronggyal vagy szilikon alapú tisztítószerrel töröljük át félévente egyszer, így megőrzi rugalmasságát és nem fog idő előtt kiszáradni. A vasaltoknak olajra van szüksége ahhoz, hogy ne szoruljanak, tökéletesen illeszkedjenek. Évente egyszer elég őket olajjal átkenni.

Óvja műanyag ablakait, és gondoskodjon karbantartásukról, tisztításukról rendszeresen! Ha minőségi műanyag ablakokra van szüksége, akkor ne keressen tovább!

 

Miért válasszunk műanyag ablakot?

Miért válasszunk műanyag ablakot?A minőségi nyílászárók olyan alapvető kiegészítői a lakásnak, melyekkel sokat tehetünk az otthoni komfortos körülményekért, mindezt úgy, hogy ne kelljen mélyen a pénztárcába nyúlni. A választásnál meg kell fontolni mindazt, ami egy nyílászárót kiválóvá tesz, és ennek fényében dönteni: alapanyaga, ár-érték aránya, pozitív tulajdonságai alapján.

A műanyag ablakok tudják azt, amire mindenkinek szüksége van ahhoz, hogy elégedett lehessen. Műanyag nyílászárók használatával végre megismerheti, milyen az, amikor nem párásodik az ablak, amikor nem érzi a huzatot az ablak előtt állva. Műanyag ablakokkal lemondhat az állandó bosszankodásról, ami a magas fűtésszámlával jár, és nem kell rendszeresen szakembereket sem hívnia. Végre olyan lehet a lakás, mint amilyennek lennie kell: meleg, száraz, huzatmentes, gazdaságos és komfortos.

Amennyiben ennyi, amire vágyik, csak annyit kell tennie, hogy a műanyag ablakokat választja! Keressen minket bizalommal, és segítünk megtalálni a megfelelő nyílászárókat!

 

A műanyag ablakok hőtartó tulajdonságai

A műanyag ablakok hőtartó tulajdonságaiBár azt hihetnénk, hogy a műanyag ablakok hőtartó tulajdonságai csak a hűvös időben relevánsak, ez nem így van, hiszen a hőtartás nem kizárólag a meleg benntartásáról szól, hanem a nyári hőségben a hűvös benntartásáról is. Ezzel a tulajdonsággal az energiatakarékosságot szolgálhatjuk, hiszen egy tökéletesen szigetelő műanyag ablak segítségével télen a fűtési számlákon, nyáron a légkondicionáló berendezés energiafogyasztásán spórolhatunk!

A műanyag ablakok úgy lettek kifejlesztve, hogy a lehető legoptimálisabban tartsák bent a hőt, melyet az összetételük mellett a kialakításuk is szolgál. A legtöbb műanyag ablak több rétegből áll, melyek között a leggyakoribb összetevők a légkamrák és az acélmerevítés. Míg az előbbi a levegő áramoltatásáért, addig az utóbbi a hőszigetelésért felel.

A műanyag ablakok olyan speciális alapanyagokból készülnek, melyek kiváló szigetelési tulajdonságokat biztosítanak önmagukban is, ha minőségi kialakításról van szó. Ha Ön is a tökéletes műanyag ablakot keresi kedvező feltételek mellett, tekintse meg ajánlatainkat, vagy keressen fel minket elérhetőségeinken!

 

Megfelelő ablakokkal a kitűnő hőszigetelésért!

Megfelelő ablakokkal a kitűnő hőszigetelésért!A téli hidegben és a nyári melegben egy tökéletesen szigetelt ház előnyös lehet tulajdonosának. A megfelelő szigetelés által csökken otthonunk hővesztesége, nyáron pedig kevésbé jut be a kinti meleg a hűvösebb belső térbe. A téli hidegben a hőveszteség leginkább a falaknál figyelhető meg, de másodikként az ablakok engedik át a legtöbb hőt.

Ablakok terén manapság már több fajtával találkozhatunk. A fa ablakok nagyszerű megjelenést adhatnak otthonunknak, hiszen anyaguk kiválóan kezelhető és nagyon eltérő lehet, továbbá hőszigetelés terén is megbízhatóak. Bár esztétikai szempontból kevésbé sokrétű, hőszigetelésben annál előnyösebb lehet egy műanyag ablak. A műanyag ablakok sokfél felépítéssel kaphatóak, akár többrétegűek is lehetnek, így még fokozottabb a hőszigetelésük. A műanyag ablakok további előnye, hogy jól tűrik a különböző természeti hatásokat, valamint borításuk kevésbé sérül, így kezelés nélkül is szépek maradnak.

Műanyag ablakoknál is mindig keresse a lehető legjobb gyártót! Válassza cégünket! Műanyag ablakokkal kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot az oldalunkon található elérhetőségek egyikén!

 

A műanyag ablakok és a zajvédelem

A műanyag ablakok és a zajvédelemA műanyag ablakok hőszigetelő képességével a legtöbb érdeklődő tisztában van, kiváló tulajdonságaikat e téren sokan ismerik. Azonban van még egy fontos előnyük, amivel kevesebbet foglalkozunk a kelleténél, ez pedig a zajvédelmi hatásuk.

A műanyag ablakok nagyon jól hangszigetelnek. Ez kiemelten fontos lehet egy zajosabb, belvárosi környezetben, azonban ennek előnyeit mindenhol élvezhetjük. Pihenés közben könnyen kizárhatjuk a külvilágot, nem kell számolnunk sem a forgalom zajával, sem egyéb, nem kívánatos zajforrásokkal. Ha minőségi műanyag ablakokat választ, azzal nem csak saját és családja életminőségén javít, hanem lakása piaci értékét is növeli, közben pedig segít a villanyszámlát, illetve télen a fűtési költségeket csökkenteni.

Szeretne nyugodtan, zavaró körülmények nélkül pihenni? Válasszon műanyag ablakokat, zárja ki a külvilágot otthonából! Ha tanácsra van szüksége az ideális választáshoz, keresse munkatársainkat bizalommal! Cégünk minőségi műanyag ablakokkal áll rendelkezésére!

 

Műanyag ablak: társ hosszú éveken át

Műanyag ablak: társ hosszú éveken átSokan szoktak negatív fennhangon beszélni a műanyag ablakok élettartamáról, hiszen az ilyen termékekből nem találni száz éve pazarul működő darabokat, fából készült társaikkal ellentétben. Ez azonban visszavezethető egy nagyon egyszerű magyarázatra: a műanyag ablakok egyszerűen még nincsenek olyan régóta a piacon ahhoz, hogy lássunk ilyen idős modelleket.

Ám ez nem jelenti azt, hogy nem is fogunk! Egy modern műanyag ablak rendkívül tartós, sokkal inkább, mint pár évtizede gyártott társai. Most már nem csak arra figyelnek a gyártók, hogy a műanyag ablak kiváló alapanyagokból készüljön, hanem arra is, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak. Az UV-fény különösen nagy ellensége volt a régebbi műanyag nyílászáróknak, a mostani speciális felületkezelések azonban ezt a veszedelmet elhárítják.

A legtöbb gyártó nagyjából 50 évet ad műanyag ablakainak, ez azonban a rendszeres gondoskodás és ellenőrzés hatására könnyedén kitolódhat évekkel, akár évtizedekkel is, pompás ár-érték arányt biztosítva ezzel ennek a típusnak.

Ha Ön is hosszú távú megoldást keres, válassza bátran a műanyag ablakokat!

Az ablakcsere minden évszakban hasznos!

Az ablakcsere minden évszakban hasznos! Azzal a legtöbben tisztában vannak, hogy a régi, elöregedett ablakok már sajnos nem rendelkeznek megfelelő hőszigeteléssel, és a kívülről beszűrődő zajok ellen sem védenek annyira. Azonban sokan azt gondolják, hogy ennek csak télen látják kárát, abban, hogy többet kell fűteni, mert kimegy a meleg. Ez azonban nem így van!

Az új, modern, műanyag ablakok beépítése legalább annyira hasznos nyáron is, mint télen. Akár rendelkezünk klímával, akár nem, az ablakcsere mindenképpen megéri. Jelentős megtakarításra számíthatunk, hiszen sokkal kevesebbszer lesz szükség a klíma használatára, illetve, ha nincsen légkondicionálónk, úgy is kellemesebb marad a hőmérséklet. A jól hőszigetelő műanyag ablakok nem engedik ugyanis olyan gyorsan átmelegedni a lakást.

Kicseréltetné ablakait? Forduljon hozzánk bizalommal, minőségi műanyag ablakokkal állunk rendelkezésére! Természetesen számíthat ránk az ablakok beépítésében is, melyet tapasztalt, szakértő kollégáink végeznek!

 

Műanyag ablakokkal a még biztonságosabb otthonért

Műanyag ablakokkal a még biztonságosabb otthonértÁltalában hasonló okokból szoktak az emberek műanyag ablakokat beszereltetni: ezek a kedvező ár, a letisztult, modern forma, illetve a kitűnő szigetelőképesség. A műanyag ablak kétségkívül rendelkezik mindezekkel, de ezeken túl biztonságosságát tekintve is elsőrangú opciónak számít akkor, amikor a nyílászáróink cseréjét tervezgetjük.

A műanyag ablak kiváló záródással rendelkezik, ezáltal kizárt, hogy bármit át lehessen csúsztatni a vasalatai között, ezeket pedig egy szerfelett erős zártszelvény is biztosítja. Az ablak így totális védelmet nyújt a külső behatásokkal szemben, egyetlen gyengébb pontja az üveg marad, aminek helyére pedig a hagyományosnál még erősebb és ellenállóbb üveg tehető.

Valamennyi műanyag ablak, ami vállalkozásunknál kapható, mérnöki precízséggel lett tervezve, ez a kimagasló minőség pedig a termékek záródását és alkatrészeik illeszkedését is érinti. Bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, amennyiben kérdése van, vagy leadná a rendelését!


Műanyag ablakok


Telefon:06 20 9383 568
E-mail:pappnorbert@fa-ablakok.hu