Fa ablakok gyártása
Facebook
Youtube
Pinterest
Blogger

 
Elérhetőség
Papp Norbert
asztalos mester

2531 Tokod, Beke u. 9.-11.
Telefon, fax: 06 33 468 642
Mobil: 06 20 9383 568
Email: pappnorbert@fa-ablakok.hu

Rólunk

Vállalkozásunk 1989-ben alakult fa nyílászárók gyártására. Így mára közel húsz éves tapasztalatunk van a különbőző fa nyílászárók gyártása és beszerelése terén.

Küldetésünk: kiváló minőségű, megfizethető árú fa nyílászárók készítése egyedi igények szerint ugyanakkor a szabványok betartásával .

Fa nyílászárót vásárolna? Keressen elérhetőségeinken!

Vállaljuk fa ablakok, fa erkélyajtók, fa bejárati ajtók és fa beltéri ajtók gyártását, szállítását és beszerelését.

Ismerje meg termék kínálatunkat, referenciáinkat:

 

A nagy vita: fa vagy műanyag nyílászárókkal szereljük fel otthonunkat?

A nagy vita: fa vagy műanyag nyílászárókkal szereljük fel otthonunkat?Mostanság újra felélénkült a vita a műanyag, illetve a fa nyílászárók kedvelői között. Az egyik tábor mindig próbálja meggyőzni a másikat, hogy az ő nyílászárója az igazi, de tudjuk, hogy pontosan melyek a töréspontok, melyek a vitás kérdések?

Az első ellentét a környezetvédelem kapcsán kerül elő. A fa nyílászárók természetes alapúak, és megújuló eszközöknek is tekinthetők. A műanyag ablakok, bár sokkal környezettudatosabb módon készülnek, mint régen, azért még mindig nagyobb ökológiai lábnyomot hagy a gyártásuk, mint a fából készült termékeké.

Fel szokott merülni az időtállóság kérdése is. A fa nyílászárók gondos szellőztetést és karbantartást követelnek, ezek nélkül bizony felütheti a fejét a gombásodás. A műanyag ablak vagy ajtó viszont könnyedén tisztítható, és ritkán igényel javítást, emellett élettartama is hosszabb lehet.

A fa nyílászárók népszerűsége ma is magas, ez pedig annak is köszönhető, hogy gyakran sokkal melegebb, barátibb érzetet kölcsönöznek egy otthonnak, mint műanyag társaik. A fa természetes mintázata egyediséget is teremt.

Mindezekből már világosan láthatjuk, hogy a nyílászáró anyagának megválasztása elsősorban egyéni preferencia kérdése.

Válasszon elképzelése szerint, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!


Amennyiben munkáink elnyeri tetszését kéren keressen meg, kérjen ajánlatot az alábbi elérhetőségeimen.

Papp Norbert asztalos mester
2531 Tokod, Béke u. 9.-11.
Telefon, fax: 06 33 468 642
Mobil: 06 20 9383 568
E-mail: pappnorbert@fa-ablakok.huAz email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges


Telefon:06 20 9383 568
E-mail:pappnorbert@fa-ablakok.hu