Falban futó tolóajtóink

Falban futó ajtó kínálatunk fajta szerint

Egyre növekszik az igény olyan megbízható tolóajtó megoldásra, melyek kinyitott állapotban nem foglalnak el nagyméretű falfelületet. A nagy múltú Eclisse cég acélszerkezeteivel készülnek, egyszárnyú és kétszárnyú kivitelben, hagyományosan épített és gipszkartonból készülő falhoz egyaránt)

>

Eclisse Syntesis
nyíló tapéta ajtó

Falsíkban záródó, nyíló tapétajatók a személyre szabott kialakítások sokoldalú lehetőségével Pont, vonal, felület A ECLISSE Syntesis® Line Battente az a megoldás, amely lehetővé teszi a nyíló ajtók falsíkban záródását, ahol így semmilyen ajtófélfa vagy tokborítás nem látható. A fal felületére felvitt egyetlen elegáns jel mutatja az ajtólap elhelyezkedését az egyes elemek szerves illeszkedésével.

Lenni vagy látszani?

Az egyéni ízlésnek megfelelően az ajtókat lehet a fallal megegyező tónusban festeni, hogy így tökéletesen elrejtsük őket a szem elől, vagy, ha így kívánjuk, az ajtólapokra felvihetők olyan lakkfestékek más felületkezelő anyagok vagy nyomtatott díszítések, amelyek élesen megkülönböztetik a felületeket, így önmagukban is belsőépítészeti elemekké válva.

Rendszerek a formák harmóniája jegyében

A ECLISSE Syntesis® Line Battente termékcsalád esztétikai és szerkezeti jellemzőit megtalálhatjuk a többi rejtett tolóajtós rendszerünkben is. E termékcsalád tagjait a Syntesis® tolóajtókkal és padlólécekkel egységben a letisztult funkcionalitás és a szigorú formavilág jellemzi.

Eclisse falban futó
toló ajtó látható tokborítással

Egyazon termék egyesíti magában a technikát és a funkcionalitást

Térproblémák nélküli végtelen kreatív lehetőség

A ház minden helyiségében alkalmazható: tökéletes a fürdőszobához és tárolóterületekhez, de gardróbokhoz vagy közlekedőfolyosókhoz is, mivel akkor is képes optimalizálni a rendelkezésre álló tereket, ha az alapterületek korlátozottak.

Engedd szabadjáral a fantáziádat!

Az elképzelhető legjobban alakítható rendszer Az ECLISSE Unico megbízható, robusztus és a legkülönbözőbb igényekhez alakítható. Ajánljuk mind felújításokhoz, mind új építésű lakásokhoz. Egyszárnyú falba futó tolóajtó tokszerkezet vakolható és gipszkarton falhoz

Az ECLISSE rendszereinek funkcionális és minőségi szintézise

Az „extra” alapfelszereléssé válik. A rejtett tolóajtó úgy nyílik, hogy nem foglal el teret, szabadon hagyja a falat és a nyíláshoz nincs szüksége semmilyen területre. Akár centiméterenként megadhatóan méretre alakítható. ECLISSE Unico a válasz bármely teret érintő igényre.

Eclisse falban futó
toló ajtó látható tokborítás nélkül

A technológia és a dizájn tökéletes harmóniája

Semmi nem állítja meg a tekintetet: nincsenek sem ajtófélfák, sem tokborítások A ECLISSE Syntesis® Line külső felületkezelés nélküli ajtótok rejtett - a falba teljesen behúzódó - tolóajtószárnyhoz. Az ajtófélfák és tokborítások hiánya létrehozza az ajtófelület tökéletesen egységes képét, így ötvözve a technikát és a dizájnt a modernitás jegyében.

Milyen esetben válasszuk ezt a terméket?

  • Éretten modern ízlésről tanúskodó megoldás A ECLISSE Syntesis® Line tökéletes eleme minimalista és a lényegre szorítkozó belsőépítészeti környezeteknek. Jellegzetességeivel bármely bútorzathoz kiválóan alkalmazkodik. Ha a ECLISSE Syntesis® Szegélyléc (szegélyléc) termékcsaláddal párosítjuk, akkor a teljes falfelület egységes kialakítását valósíthatjuk meg.
  • Az elrejtőzés művészete Az ajtótokon olyan konstrukciós elemeket és részleteket találhatunk, amelyek a fallal azonos színnel festve vagy azonos módon díszítve teljesen láthatatlanná válnak és így a szerkezeti elemek teljesen beleolvadnak a környezetbe. Egy meglepő eredményért.
/home/mqlxmqzr/domains/fa-ablakok.hu/public_html/index.php on line 302
">