Műanyag bejárati ajtó panelek

Tekintse meg műanyag bejárati ajtó választékunkat!

Két 1,5 mm vastag PVC burkolattal, 21 mm poliuretán hab maggal.

Panel vastagságok:

  • 24 mm vastag (VEKA Perfect egyenes)
  • 36 mm vastag (VEKA Perfectline 76)
  • 44 mm vastag (VEKA Softline 82 MD)

Üvegezés típusai:

Alapértelmezés szerint töltelékeink 18-20 mm vastagságú üvegkészlettel vannak felszerelve, amely két vagy három ablaktáblából áll. Betörés gátló üveg különféle kombinációban díszítő üveggel és ólomüveggel is használható.

Ólomüveg kínálatunk:

Klasszikus ólomüveg, különféle ólomüvegből vagy díszüvegből, ólomszalaggal kombinálva.

Fólia ólomüveg, fóliából, általában díszcsincsillára vagy más díszre ragasztva, az ügyfél kérésére.

Homok fúvott üveg úszó, szaténato vagy esetleg más típusú üveg. A tömítések képeit nézve: a világosabb felületek homok fúvott mintákat jelentenek. Másrészt a sötétebb felületek az úszott üveg átlátszó részét jelentik.

A bejárati ajtó színei a színkollekcióból választható ki.

  • Exclusive: A bejárati ajtók modern kialakítású és rozsdamentes acélból készült elemei jelenleg nagyon népszerű és divatos trend a lakberendezés terén.
  • Modern: A kortárs építkezés igényes a tervezés szempontjából. A felajánlott keret nélküli sorozat az aktuális trendekhez igazodik. A képek megtekintésekor az üvegezés sötétebb területe a szaténato vagy más üveg nem csiszolt részét képviseli, míg a világosabb területek az üveg homok fúvott részét képezik. FIGYELEM! A sorozat kitöltései nem rendelkeznek Inox keretekkel vagy domború keretekkel. A tölteléken látható váz a szaténás üveg homokfúvásával készült.
  • Modern marásokkal: Ez egy modern sorozat, amelyet a HPL deszkán kívülről marással gazdagítottak renolit fóliával, amelyet a marási helyeken lakkal lakkoztak. A lakkozott maró színét a Renolit fóliától függően választják meg. Az arany tölgy 8007 vágószíne, a 8014 dió és a mahagóni vágószíne hasonló a RAL 8012 színéhez. Ezeknek a töltelékeknek nincsenek keretei az üveg körül. A sorozat töltelékei csak a renolit fólia színében állnak rendelkezésre. Fehér szín nem áll rendelkezésre.

FIGYELEM! Egyoldalas panel esetén a vágókat csak a renolit fólián lehet elvégezni. Marót nem lehet fehér lapra készíteni.

HPL táblák:

fehér laminátumon alapuló vagy Renolit fa-szerű fóliával furnérozott, mindkét oldalán 2 mm vastag laminátum, 20 vagy 40 mm vastag poliuretán vagy polisztirol hab maggal töltve. A bélések nagynyomású epoxigyantával impregnált laminátumból készülnek.

/home/mqlxmqzr/domains/fa-ablakok.hu/public_html/index.php on line 302
">