Magasra tettük a lécet!

Vásároljon most 50% kedvezménnyel!

A Kormány a gyermeket nevelő családok otthon-felújítási támogatásáról szóló Kormányrendeletben foglaltak alapján igényelhető egyszeri támogatással lehetővé teszi, hogy a gyermeket nevelő családok lakhatási körülményeiken javítsanak. Ehhez a Magyar Államkincstár közreműködésével a központi költségvetésből vissza nem térítendő lakáscélú állami támogatásként otthonfelújítási támogatás vehető igénybe!

Mit kell tudni a támogatásról?

Igényelhetem a támogatást?

A támogatást a legalább egy gyermeket váró vagy nevelő személy, mint igénylő igényelheti, vagy az azonos lakóhellyel rendelkező házastársak vagy élettársak közösen, együttes igénylőként igényelhetik

Milyen ingatlanra igényelhető a támogatás?

Magyarország területén fekvő, az ingatlan-nyilvántartásban lakás vagy lakóház fő rendeltetés szerinti jelleggel nyilvántartott ingatlanok, valamint tanya, vagy birtokközpont jogi jelleggel nyilvántartott ingatlan lakáscélú épületeinek (a továbbiakban: lakás) felújítására igényelhető a támogatás.

Akár 50%-ot is fizet az állam!

A támogatás összege a lakás felújítására fordított költségeknek legfeljebb az 50%-a lehet, amely azonban nem lehet több 3.000.000 Ft-nál. Fontos szabály, hogy a Kincstár által kiutalt támogatás összegében a vállalkozási díj és az anyagköltség 50-50%-ban oszlik meg.

Kihagyhatatlan akciók!

Most éri meg beltéri ajtót
és padlóburkolót vásárolni!

  • ajándék burkolatváltó
  • -5% csomag kedvezmény
  • díjmentes kiszállítás

Együtt olcsóbb!
Ablak és árnyékolástechnika most csomagban!

  • ajándék fix szúnyogháló
  • -5% csomag kedvezmény
  • díjmentes kiszállítás