Alumínium redőnyrendszer

Minőség vagy olcsó ár, avagy mire ügyeljen alumínium redőny vásárlása esetén?

Ismerje meg a legnagyobb veszélyeket, amit mindenképpen érdemes elkerülnie!

Mielőtt döntésünket meghozzuk, érdemes tájékozódnunk mire is kötelezzük el magunkat.

Ma már nincs olyan termék, aminek ne lenne olcsó verziója. Az alumínium redőnyökről is elmondható ugyanez. Sajnos vagy nem sajnos, de megjelentek a magyar piacon is az olcsó távol-keleti alkatrészek. Vagyis Ön kaphat alumínium redőnyt már viszonylag olcsón is.

Felmerül itt egy probléma:

Az olcsó alumínium redőnyök legnagyobb buktatója az, hogy a legtöbb esetben ezeket európai származással tüntetik fel, mivel az elosztó raktár Európában található!

Ön, mint gyanútlan vásárló természetesen nem sejtheti mindezt, és nem tudhatja, mi van a termék mögött valójában. Valószínű nem kell bemutatni azt az érzést, hogy vett valami egészen olcsó terméket az eredeti helyett és utána dobhatta ki az egészet, mert nem úgy működött, ahogy az elvárható lett volna. A végeredmény persze óriási frusztráció attól függően, hogy mennyi pénzt költött az adott dologra. Nemhogy előnye, de még komoly kára is keletkezett, mert újat kellett venni vagy utána járni, elintézni, javíttatni, ha egyáltalán meglehetett…. Az ember, ha másnak nem is szereti bevallani rossz döntését, magában pontosan tudja, hogy ezt elszúrta.

Melyek az alumínium redőnyrendszer előnyei?

 • Modern és minimál stilusú lakásokba tökéletes választás. Széles színvilág, anyagválaszték jellemzi.
 • Kezelhetősége többféle használatot kínál. Lamellái összegyújhetők egy oldalra két szélre vagy akár középre is. Kiválóan alkalmazható árnyékolásra.
 • Kiváló hang és hőszigetelő

  Hatékony hő- és hangszigetelő képességüknek köszönhetően kellemes hőmérsékletű, zajmentes környezetet biztosítanak, így Ön nyugodtabban aludhat éjszaka és kipihenheti magát..

 • Káros uv sugárzás elleni védelem

  Megvédik nyílászáróit, bútorait berendezéseit a napsugarak káros UV sugárzásától, az időjárás viszontagságaitól. Házának, lakásának ablakai megóvására a legjobb és leggazdaságosabb mód az aluredőnyök felszerelése.

 • Betekintés elleni védelem

  Nem engedik be a kíváncsiskodó tekinteteket, privát szférájába. Ön dönti el mikor enged betekintést. Akár gondtalanul és zavartalanul élvezheti otthona minden előnyét, azon a helyen ahol igazán önmaga lehet.

 • Szúnyoghálóval kombinált kivitel

  Különösen nyáron okoznak kellemetlenséget az otthonába berepülő szúnyogok, legyek és egyéb rovarok. Tartsa távol őket a redőnytokba épített mobil, lehúzható szúnyoghálóval, vagy nagyobb felületeknél az elhúzható pliszé szúnyogháló segítségével.

 • Nagyobb biztonságérzet

  Bár a redőny nem biztonságtechnikai termék, megléte jelentősen csökkentheti a nem kívánt látogatók érkezésének esélyét. Ön és gyermekei is nyugalommal pihenhetnek, vagy élvezhetik az aktív játékot leeresztett aluredőnyeik által.

 • Minőség és hosszú élettartam

  Alumínium redőnyt nem pár évre, hanem évtizedekre választ az ember, ezért a minőség és a hosszan tartó biztonságos működtetés elengedhetetlen szempontok. Nem érdemes erről lemondani, mert ismerjük a mondást, kétszer fizet aki gyorsan fizet!

Az alumínium redőnyok fajtái:

Külső tokos alumínium redőny

A külső tokos redőny tokja – mint a nevében is benne van – egy külső dobozban, ún. redőnytokban van, ami felszerelés után is látható és nem vakolható. Ez a redőnytípus az új építkezésekhez, felújításokhoz egyaránt kiváló választás. Elsősorban a szerkezetileg kész épületek árnyékolója. E típusú redőnyeinket minőségének és hosszú élettartamának köszönhetően új építkezésekhez, felújításokhoz is előszeretettel alkalmazzák. A redőny egy külső dobozban, az ún. redőnytokban található, mely az épület homlokzatán a felszerelést követően is látható marad, nem vakolható el. Kitűnő választás, ha ki szeretnénk emelni ablakainkat.

 • Anyaga: EN AW-6063 T66
 • Szinterezés: 60-80 mikron
 • Eloxált: 20 mikron

Vakolható tokos alumínium redőny

A vakolható redőny tokja szintén külső dobozban van, de a beépítés után nem látható, mert bevakolják. Miután a tok külső oldala az épület homlokzatával együtt bevakolható, így kívülről és belülről is észrevétlen. Nem takar ki a nyílászáró felületéből, szerelőfedele alul található. Külső tokos, VAKOLHATÓ aluredőny - Láthatatlan redőnytok, nagyobb esztétikai élménnyel. Előnye, hogy a redőnytok külső oldala az épülettel együtt bevakolható, így az kívülről és belülről is észrevétlen marad.

 • Anyaga: EN AW-6063 T66
 • Szinterezés: 60-80 mikron
 • Eloxált: 20 mikron
/home/mqlxmqzr/domains/fa-ablakok.hu/public_html/index.php on line 302
">